Zorginstellingen

Zorgalert is voor alle soorten zorginstellingen die op een flexibele, intelligente en laagdrempelige wijze snel willen beschikken over extra handen in of rond de zorg. Door de inzet van Zorgalert zijn zorgbegeleiders, invallers, mantelzorgers en vrijwilligers in staat directer te reageren op actuele zorgvragen. Daar deze alerte manier van reageren, wordt het welbevinden van cliënten verhoogd.

Zorgalert biedt daarnaast nog een aantal andere mogelijkheden. Zo kan bij ziekte van ingepland personeel zeer gemakkelijk vervanging worden geregeld. Ook bij een grote calamiteit kan met Zorgalert in no-time voldoende hulp worden gealarmeerd. Hierdoor kunnen levens worden gered! Wilt u hier meer over weten? Klik op deze link.

Zorgalert is er nu voor: Begeleid wonen Gehandicatenzorg GGZ Thuiszorg Verpleeghuizen Verzorgingshuizen Ziekenhuizen

Gemeenten

Door het toepassen van onze wervingsaanpak is elke gemeentelijke coördinator in korte tijd in staat om professionals, vrijwilligers of oproepkrachten met relevante vaardigheden snel en eenvoudig aan een specifieke zorg- of hulpvraag te koppelen. Klik op deze link.

Mensen die opkomen voor sociaal onrecht

Zorgalert ondersteunt mensen die in hun omgeving sociaal onrecht ervaren. In iedere buurt zijn er wel hulpbehoevende mensen te vinden die zelf niet in staat zijn om hulp te organaniseren die soms voor hen nodig is. Gelukkig zijn er mensen die voor hen in actie willen komen. Zorgalert ondersteunt deze mensen. Misschien ben jij zo iemand. Dankzij de manier waarop Zorgalert werkt, krijg je een berichtje per SMS of Email met een vraag om jouw hulp. Alleen als je op dat moment kunt helpen, reageer je. Zodra iemand anders al gaat helpen, krijg jij vanzelf een berichtje dat het is opgelost. Interesse?  Meld je hier aan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *